Wie Is denzo?

Ontmoet Denzo

Denzo is de samenkomst van twee jonge studenten aan de TU Delft. Een probleem wat zij vaak voorbij zagen komen bij bedrijven was gebrek aan een goede website. Bedrijven kunnen een geweldig product of dienst aanbieden, maar een verouderde of slecht werkende website verkoopt niet. Veel mensen zullen geen zaken doen met een bedrijf dat hun website niet op orde heeft. Samen willen wij dat voor uw bedrijf voorkomen!

Uiteraard zit de kracht van een website in de inhoud, een product of dienst moet zo goed mogelijk gepresenteerd worden op een website. aangezien wij alleen het beste van het beste willen leveren, creëren wij de inhoud maar wat graag zelf. Volledige foto-en-videoproductie en het ontwerpen van onder andere logo’s valt binnen onze expertise.

wat onderscheid denzo?

Denzo levert exact wat u nodig heeft, en dat begint met advies.

Wij inventariseren of u al genoeg kwalitatieve inhoud heeft om een sterke website te bouwen, als dit niet het geval is, maken wij de inhoud zelf! Op deze manier dragen wij de volledige verantwoordelijk van een eindproduct waar u echt tevreden mee bent!

Er zijn honderden bedrijven die website’s bouwen, online marketing is de toekomst dus dat is logisch. Er is geen scherp oog nodig om te zien dat al deze bedrijven eigenlijk precies hetzelfde doen. Denzo is echter begonnen uit een frustratie dat veel van deze bedrijven half werk leveren, je moet zelf voor de inhoud zorgen. En ben je uiteindelijk niet tevreden met de website, krijg je te horen dat het aan de geleverde inhoud ligt.

 

Het team

Enzo Gianotten

Enzo Gianotten, de techneut van het team. Met bijna tien jaar ervaring in programmeren, en veel ontwikkelde websites achter de kiezen, is Enzo de titel techneut waardig. Hij staat garant voor een efficiente en soepel lopende website, zowel op een desktop als op smartphone.

Dennis jongeling

Dennis Jongeling, de creatieve denker van het stel. Ontwerpen van logos, lay-outs en de algehele inhoud van de website is zijn taak. Met ervaring in creatieve programma’s als Photoshop, maar ook in een technisch programma als Solidworks vindt hij voor elk bedrijf een passend design.

Ons doel

Denzo maakt geen website voor u, Denzo maakt een website met u.

Denzo begrijpt als geen ander de kracht van een simpele maar duidelijke website. Het wint klanten en geeft ze het laatste zetje om te kiezen voor uw bedrijf. Een moderne en frisse site geeft u een voorsprong op de competitie en laat blijvende indrukken achter.